0 Sponsors

€0

PayPal

Direct Bank Transfer

Per fer el donatiu per compte bancari pots procedir a efectuar una transferència de l'import desitjat al següent compte corrent

Titular del compte bancari - Hermanas Oblatas del Santísimo Redentor
Número de compte corrent - E508 2100 04 80920200077008
Entitat bancària - La Caixa

La congregació de Germanes Oblatas del Santíssim Redemptor, va néixer en l’any 1870 a Madrid. La seva labor es centra en atendre les dones que es troben en contextos de prostitució i també en situacions de tràfic de blanques amb finalitats d’explotació sexual. Les oblates estan presents a Barcelona desl’any 1898. Aquesta ha estat l’última comunitat oberta per la fundadora.

Durant molts anys van estar al carrer Bellesguard, on avui està situada la Universitat Abad Oliva. Des d’aquest moment inicial, amatents a la realitat, s’han anat donant respostes diferenciades a la situació de les joves i dones, en contextos d’exclusió; de vegades, treballant des d’un enfocament més preventiu en col·legis, pisos d’acolliment i d’altres, en projectes d’inserció apropant-se a la seva realitat, intentant mirar-la des de la pròpia i plantejant respostes creatives.

La presència al barri del Raval data del 18 de gener de 1984. Un barri que ha sofert grans transformacions, però que sempre s’ha caracteritzat per ser un barri acollidor, divers, popular. L’objectiu va ser estar a prop i viure on les dones exerceixen prostitució per poder oferir un espai d’acolliment i donar resposta a les seves necessitats.

+ info:
www.oblatas.com
www.hermanasoblatas.org