Col·laboració econòmica

La teva aportació econòmica  ens ajudarà a desenvolupar els projectes que duu a terme l’entitat.

Aquest darrer any 2021 hem atès un total de 455 dones, de les quals, el 76% es troben en situació d’exclusió social severa i un 65% tenen fills a càrrec amb necessitats bàsiques d’alimentació, habitatge i salut per a cobrir. Per això, des d’El Lloc de la Dona hem creat una campanya de recollida de fons per a canviar les regles del joc, i que no sempre perdin les més vulnerables.

Amb una aportació puntual de 45€ es cobreixen les necessitats bàsiques setmanals d’una dona i el seu fill/a. Però qualsevol aportació ens és de gran ajuda. Ara més que mai, ens necessiten al seu costat.

Si vols col·laborar amb aquesta campanya, pots fer un donatiu  a El Lloc de la Dona a través de Bizum fent servir el codi 02277 o, si ho prefereixes, pots fer una transferència bancària de l’import desitjat al següent compte corrent:

Titular del compte bancari – Hermanas Oblatas del Santísimo Redentor
Número de compte corrent – ES08 2100 04 80920200077008
Entitat bancària – La Caixa

Per a desgravar part dels teus donatius en la pròxima declaració de la renda o a l’impost de societats, posa’t en contacte amb nosaltres i t’indicarem com fer-ho. També pots consultar en aquest link les quanties deduïbles segons modaltiat.

Voluntariat

Si vols dedicar un espai del teu temps a col.laborar amb aquest projecte posa’t en contacte amb el Lloc de la Dona. Podràs desenvolupar les següents activitats: classes de castellà i català, classes de repàs, acollida, acompanyaments, etc. I altres activitats que tu puguis proposar i s’ajustin a les necessitats de les dones.

Ofereix una feina

Si necessites una dona per cuidar gent gran, o neteges de domicili, posa’t en contacte amb el Lloc de la Dona. Realitzem cursos de formació de geriatria i neteja domèstica per a dones, per tant, estan preparades per cobrir aquestes demandes. Si ets empresari del sector serveis i vols col.laborar amb el projecte oferint una oferta laboral a una de les dones usuàries del servei, pots posar-te en contacte amb nosaltres. Realitzem cursos professionals de cambreres de pisos, cursos de cuina, i neteja.