Col·laboració econòmica

La teva aportació econòmica  ens ajudarà a desenvolupar els projectes que duu a terme l’entitat.

Covid-19

En aquests moments excepcionals de pandèmia, la injustícia i la pobresa encara es veuen més agreujades. Milers de dones en exclusió social i les seves famílies han perdut els pocs recursos dels que disposaven i no poden cobrir les necessitats bàsiques. Per això, des d’El Lloc de la Dona hem creat una campanya de recollida de fons per a que dones en contextos de prostitució i/o tracta i les seves famílies puguin seguir cobrint les seves necessitats d’alimentació i salut.

Amb una aportació puntual de 45€ es cobreixen les necessitats bàsiques setmanals d’una dona i el seu fill/a. Però qualsevol petita aportació ens és de gran ajuda. Ara més que mai, ens necessiten al seu costat.

Si vols col·laborar amb aquesta campanya, pots fer un donatiu per transferència bancària de l’import desitjat al següent compte corrent:

Titular del compte bancari – Hermanas Oblatas del Santísimo Redentor
Número de compte corrent – ES08 2100 04 80920200077008
Entitat bancària – La Caixa

Voluntariat

Si vols dedicar un espai del teu temps a col.laborar amb aquest projecte posa’t en contacte amb el Lloc de la Dona. Podràs desenvolupar les següents activitats: classes de castellà i català, classes de repàs, acollida, acompanyaments, etc. I altres activitats que tu puguis proposar i s’ajustin a les necessitats de les dones.

Ofereix una feina

Si necessites una dona per cuidar gent gran, o neteges de domicili, posa’t en contacte amb el Lloc de la Dona. Realitzem cursos de formació de geriatria i neteja domèstica per a dones, per tant estan preparades per cobrir aquestes demandes. Si ets empresari del sector serveis i vols col.laborar amb el projecte oferint una oferta laboral a una de les dones usuàries del servei, pots posar-te en contacte amb nosaltres. Realitzem cursos professionals de cambreres de pisos, cursos de cuina, i neteja.