Col·laboració econòmica

La teva aportació econòmica  ens ajudarà a desenvolupar els projectes que porta a cap l’entitat. Pots aportar via PayPal o fent una transferència bancària.

PayPal

Indica l’import del donatiu…

Transferència Bancària

Per fer el donatiu per compte bancari pots procedir a efectuar una transferència de l’import desitjat al següent compte corrent:

Titular del compte bancari – Hermanas Oblatas del Santísimo Redentor
Número de compte corrent – E508 2100 04 80920200077008
Entitat bancària – La Caixa

 

Voluntariat

Si vols dedicar un espai del teu temps a col.laborar amb aquest projecte posa’t en contacte amb el Lloc de la Dona. Podràs desenvolupar les següents activitats: classes de castellà i català, classes de repàs, acollida, acompanyaments, etc. I altres activitats que tu puguis proposar i s’ajustin a les necessitats de les dones.

Ofereix una feina

Si necessites una dona per cuidar gent gran, o neteges de domicili, posa’t en contacte amb el Lloc de la Dona. Realitzem cursos de formació de geriatria i neteja domèstica per a dones, per tant estan preparades per cobrir aquestes demandes. Si ets empresari del sector serveis i vols col.laborar amb el projecte oferint una oferta laboral a una de les dones usuàries del servei, pots posar-te en contacte amb nosaltres. Realitzem cursos professionals de cambreres de pisos, cursos de cuina, i neteja.