Tot un any d’esforç, superacions, reptes, innovació i agraïment!

 

Un any més podem presentar la memòria d’activitats. Memòria entitat 2012 en PDF. No ha estat un any fàcil, el panorama actual de crisis, atur i creixent desigualtat, incideix de manera important en les persones més vulnerables i en la saturació dels recursos socials que els poden donar algun tipus de suport. Però davant les dificultats ens fem més fortes… hem après de les dones que el coratge i la confiança, amaga un gran poder de transformació i ens ha enfortit per mantenir la qualitat en el servei i incorporar, tot i les dificultats, innovació i nous projectes.

Hem arribat a 627 dones, s’han fet més de 150 acompanyaments en temes de salut, s’ha incrementat un 49% l’atenció social, 68 dones han assistit a aprenentatge de idioma, s’han impartit 11 cursos i tallers propis, 65 dones han aconseguit una feina, hem creat la marca social Donakolors.cat generant 3 llocs de treball propis, i… MOLT IMPORTANT, un any mes hem comptat amb un equip de professionals i voluntariat compromès i motivat!!

Per tant, als qui ho heu fet possible, sigui amb el suport econòmic, amb temps i dedicació, amb professionalitat, amb l’acompanyament, compartint els bons moments i els no tant bons…. a tots i totes, senzillament, GRÀCIES!

La teva adreça d'email no serà publicada. Els camps requerits estan marcats amb *

*