El tràfic de persones implica “el reclutament, transport, trasllat, acollida o recepció d’una persona a través de l’ús de la força, l’engany o altres mitjans per tal d’explotar-“, tal com l’ha definit Nacions Unides. Encara que la forma més coneguda és la que té per objectiu l’explotació sexual, també són víctimes els que acaben en un treball forçat, la servitud domèstica no remunerada, la mendicitat obligada o l’extracció il • legal d’òrgans.

El Dia Mundial contra el Tràfic de Persones, sorgit a partir d’una resolució de l’Assemblea General de l’ONU, va néixer amb l’objectiu d’alertar d’un crim incessant i mostrar solidaritat amb les víctimes, el nombre exacte ni tan sols es coneix. Només els nens forçats a treballar ja sumen més de 20 milions, segons dades de l’Organització Internacional del Treball. (EP.29/07/2014)

El Lloc de la Dona se suma a aquesta campanya, perquè vol poder denunciar aquestes situacions d’explotació i injustícia que pateixen milers de persones al món, sobretot dones i nens/es.

Nosaltres volem tenir esperança #Igivehope #contralatrata.

La teva adreça d'email no serà publicada. Els camps requerits estan marcats amb *

*