Aquest any, estem encantades de presentar la quarta edició del nostre Concurs de Microrelats, una iniciativa que celebra la rica cultura catalana des del cor mateix del Lloc de la Dona. Amb cada edició, veiem com la participació de les dones vinculades a l’entitat creix de manera notable, especialment entre aquelles que estan immerses en les formacions que oferim.
Un aspecte destacable d’aquesta edició és que ha coincidit amb el curs de Primera Acollida, que inclou 90 hores de classes de català. Aquesta oportunitat va permetre a les participants del concurs preparar les seves presentacions amb confiança i habilitat lingüística, demostrant el seu compromís amb la llengua i la cultura catalana.
Després d’una intensa deliberació, vam tenir el plaer de reconèixer sis relats com a guanyadors, i per premiar-les per la seva creativitat i talent, van rebre una experiència Spa inoblidable. A continuació, us compartim un dels relats guanyadors, que ens va captivar amb la seva profunditat i originalitat:

El temps

Al món que estem actualment correm tot el temps i a vegades no som conscients de gaudir una mica el present sempre estem pensant que farem demà o després que menjarem on anirem, però no gaudim aquell moment que la vida brinda per apreciar-ho viure-la i rebre-la amb amor. I no la vivim, protegim, sinó que la vivim pels altres i no ens aturem un instant a pensar que és el que estimo. Sempre volem tenir un futur amb estabilitat fortuna i amor. I al final no gaudim aquests petits instants de menjar, d’aniversari, de companyia, el petit moment i viure’l i gaudir-ho. Perquè al final hem de ser conscients que sempre hi ha temps i que tot té el seu moment. Hauríem d’agrair i sobretot valorar cada moment i cada coseta que ens regala la vida.
Deu apreciar a les persones, les coses, el menjar, la natura i l’univers infinit que tenim per empoderar-nos del que veritablement val la pena per a nosaltres. El temps és tan valuós que un cop passa ja no torna i no és recuperar. I és tan trist que com a éssers humans després ens lamentem perquè pensant en el que no vam fer per què no vam dir. I ens lamentem i ens sentim culpables. 
Jessi 
Categories: Activitats

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *