Ens complau anunciar que aquest any hem rebut el part del Fons d’Acció Social de la Sagrada Família. Aquest fons és una iniciativa solidària que busca donar suport a entitats socials compromeses amb la millora de les condicions de vida de col·lectius vulnerables a la ciutat de Barcelona.

Què és el Fons d’Acció Social de la Sagrada Família?

El Fons d’Acció Social de la Sagrada Família és una iniciativa que canalitza recursos econòmics per a projectes socials que contribueixen a la inclusió i el desenvolupament de les persones en situacions de risc o exclusió social. Aquesta iniciativa forma part del compromís social de la Basílica de la Sagrada Família, amb l’objectiu de retornar a la comunitat part del benefici que genera la seva activitat turística i cultural.

Destinació dels Fons: Projectes de Formació i Inserció Laboral

Els fons rebuts seran destinats als nostres projectes de formació i inserció laboral, incloent el nou projecte “Cap Dona Sense Feina”. Aquesta iniciativa, busca proporcionar oportunitats laborals a dones que resideixen a Barcelona i les seves rodalies, especialment aquelles que es troben en situacions de gran vulnerabilitat, com ara dones migrades en contextos de prostitució i sense permís de treball.

El nostre objectiu és crear un impacte positiu a llarg termini, oferint les eines necessàries perquè aquestes dones puguin aconseguir una autonomia econòmica i superar les circumstàncies adverses en què es troben immerses. Ho farem a través de l’acompanyament, la formació i un itinerari d’inserció laboral personalitzat.

Agraïments i Compromís

Volem expressar el nostre profund agraïment al Fons d’Acció Social de la Sagrada Família per la seva generositat i suport. Aquest finançament és fonamental per continuar la nostra missió de proporcionar dignitat, respecte i oportunitats a les dones en contextos de prostitució. Ens comprometem a utilitzar aquests recursos de manera efectiva i transparent, garantint que cada euro contribueixi directament a la millora de les condicions de vida de les dones que atenem.

Amb aquest suport, reforcem la nostra visió de crear una societat més justa i equitativa, on cada dona pugui viure amb dignitat i esperança. Gràcies per ajudar-nos a fer possible aquest somni.

Categories: Actualitat

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *