Més de 160 persones van assistir ahir a l’espectacle solidari Human Rights del mim Carlos Martínez, organitzat conjuntament pel Lloc de la Dona i la Fundació Arrels.

Un acte que va néixer de l’amistat entre alguns professionals d’ambdues institucions i que per connexions i coincidències diverses un dia, sense haver-ho buscat explícitament, es van trobar amb la possibilitat d’organitzar i oferir aquest espectacle de MIM.

En la presentació de l’acte les dues institucions van explicar la tasca que realitzen en favor de les persones que atenen: les dones que viuen en contextos de prostitució i les persones que viuen sense llar. I van destacar especialment la necessitat de recuperar els drets i la dignitat i el reconeixement de la seva dignitat.

Durant l’acte també es va fer arribar la veu de testimonis d’aquests col·lectius i que van donar una lliçó d’esperança, coratge i humanitat al públic assistent.

Per la seva part Carlos Martínez va anar desgranant amb moments de consternació, emoció, i humor, els diferents drets humans fonamentals i va finalitzar l’acte amb un simpàtic mini curset de mim accelerat.

Un acte entranyable, càlid, emotiu i profund.

Gràcies Carlos!, i gràcies a tots els que el vareu fer possible!!.

La teva adreça d'email no serà publicada. Els camps requerits estan marcats amb *

*