Estem vivint moments de consternació social, assistint a un dels èxodes migratoris més significatius de la historia de la humanitat que ens situa en un escenari mundial d’augment de les situacions de pobresa, exclusió i vulneració dels drets humans.

No ens podem quedar impassibles davant aquesta realitat. Ens cal trobar respostes i recursos per a tots aquells que es troben en situacions d’extrema vulnerabilitat.

En aquest context, el proper Dilluns 5 d’octubre a les 19’30h., El Lloc de la Dona i Arrels Fundació, dues entitats del Raval de Barcelona que atenen a col·lectius en exclusió social, us conviden a l’Espectacle Solidari i de sensibilització ciutadana HUMAN RIGHTS, amb el Mim internacional Carlos Martínez.

Human Rights és un espectacle de mim que intenta fer una reflexió profunda, impactant, però alhora també en clau d’humor, sobre el nucli de la nostra existència: la dignitat humana.

Des de la poesia del gest i del silenci, Carlos Martínez, pretén que l’espectador rigui i somrigui, malgrat la profunditat i la serietat de la temàtica, però que també plori, s’emocioni, es commogui i, especialment, reflexioni sobre la dimensió sagrada de l’ésser humà, la seva dignitat i els seus drets. Els seus silencis, igual que els seus gestos, arriben al cor. Ens parlarà, silenciosament, de les coses quotidianes, de la vida mateixa, de la desproporció entre allò de més preuat que tots posseïm en el nostre interior i que a tots ens agermana, i allò que succeeix en el dia a dia de les persones que viuen en situacions de vulnerabilitat i d’exclusió, amb una fascinant senzillesa i commoció.

L’espectacle tindrà lloc al Centre Cultural Albareda, C/Albareda 22, i l’entrada serà gratuïta, amb aportació voluntària, però serà imprescindible la inscripció, per qüestions d’aforament, clikant al següent enllaç d’INSCRIPCIÓ o bé telf: 934412809; info@llocdeladona.org

Els fons que es recullin es destinaran íntegrament als projectes que El Lloc de la Dona i Arrels Fundació tenen per atendre les dones que viuen en contextos de prostitució i les persones que viuen en situació de sense sostre respectivament

La teva adreça d'email no serà publicada. Els camps requerits estan marcats amb *

*