El proper 23 de novembre es celebra a la Facultat de Geografia i Historia de la UB, la 1ª Jornada sobre prostitució organitzada pel Lloc de la Dona. Podeu descarregar-vos el programa aquí. La jornada es centra en els diferents factors i causes d’exclusió i vulneració de drets que es generen en els contextos de prostitució. 

Qui exerceix la prostitució avui dia a Espanya? Trobem factors de vulnerabilitat? Quins? A quines exclusions socials s’enfronten les persones que exerceixen prostitució? Quines desigualtats hi ha darrere?

Amb la imminent aprovació de les lleis de proxenetisme i de llibertat sexual, el debat social sobre la prostitució emergeix amb força i preocupació arreu del territori.

Com a entitat que fa més de 25 anys que escolta i atén dones en contextos de prostitució, El Lloc de la Dona organitza, en col·laboració amb la Fundació Solidaritat UB, la primera jornada “La cara oculta de la prostitució: principals factors condicionants”.

L’objectiu de l’acte, que tindrà lloc el 23 de novembre, de 10 a 20 hores, a la Sala Jane Adams de la Facultat de Geografia i Història de la UB, és obrir un espai de debat, conscienciació social i denuncia sobre els diferents factors i causes d’exclusió i vulneració de drets que es generen al voltant dels contextos de prostitució.

Per això, la jornada aportarà les visions de persones expertes de l’acadèmia i de l’atenció directa sobre les diferents realitats i la interseccionalitat de vulnerabilitats que hi ha darrere de l’exercici de la prostitució. I ho farà dos dies abans de la celebració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

L’obertura de l’acte anirà a càrrec de la directora de Serveis de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona, Mª Dolores Rengel Vilches; la vicerectora d’Igualtat i Gènere de la Universitat de Barcelona, Montserrat Puig Llobet, i la directora del Lloc de la Dona, Mar Galceran Peiró.

L’accés per a accedir presencialment a la Jornada ja està tancat i les places presencials estan exhaurides però podeu seguir-la online a través de zoom. Si teniu plaça presencial i no podeu assistir-hi preguem que us poseu en contacte per a poder oferir-la a una altra persona.

Us deixem el link a la reunió i les dades d’accés:

ID de reunió: 876 4103 2528
Codi d’accés: 019373

 

Categories: Uncategorized

0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *